Skip to main content

 

I denne første august weekend havde Spøttrup Turistforening arrangeret ”Åbne Døre” hos kunstnere og specialbutikker i Vestsalling med mindst lige så stor succes som foregående år. Som en af kunstnerne udtrykte det: Måske det bedste år indtil nu. Der var mulighed for at kigge ind i diverse værksteder, gallerier, atelierer og andre arbejdssteder med maleri, keramik, skulpturer, snaps, honning, træarbejder, lædervarer og i det hele taget alskens ting og sager. Antal besøgende strakte sig fra ca 20 – 50 eller flere interesserede og videbegærlige mennesker pr dag hos udstillerne, så alle var generelt meget tilfredse med arrangementet. Også de besøgende gav udtryk for nogle gode oplevelser, og havde ikke travlt med at komme hjem igen. Så mon ikke der også i 2024 bliver Åbne Døre i Vestsalling den første weekend i august?