Skip to main content

Åbne Døre i Vestsalling. Kunst og Specialiteter

Åbne Døre i Vestsalling. Kunst og Specialiteter

Lørdag den 6. og søndag den 7. august arranger Spøttrup Turistforening ”Åbne Døre” i Vestsalling. Det er blevet en god tradition at kunstnere og folk, der fremstiller spændende egnsspecialiteter i Vestsalling, slår dørene op for publikum den første weekend i august, hvor alle interesserede kan kigge ind og se, høre og nogle steder smage, hvorledes de smukke og spændende ting bliver til.

Dette års 13 deltagere er Makværket i Oddense, der på frivillig basis fremstiller et utal af flotte og spændende ting til fordel for Børnecancerfonden. Galleri og Værksted Henriksen i Lihme, Billedkunstner Poul E. Nielsen ved Lihme, Kaj Fjendbo Glasværkstedet Heden, Snapseting og Hobbytek Bakkedraget ved Rødding, Honning og andre Biprodukter Spøttrup Bigård ved Ramsing, Værkstedsbutikkens smykker på Nymøllevej, Træmuseet i Oddense, EM Glud Keramik i Grove, Henning Fjendbo Keramik og stentøj i Rødding, BizzArt galleri og butik i Rødding og Lone Boe Galleri Kamillen.

Denne weekend er en unik chance til at træde helt indenfor og høre spændende historier om livet som kunstner og specialproduktsfremstiller. Så tag naboen i hånden og nyd en fantastisk weekend i Vestsallings kunstverden
I anledning af arrangementet er fremstillet en folder med yderligere beskrivelse. Denne kan ses på Spøttrup Turistforenings hjemmeside www.spottrupturist.dk og kan findes rundt i de lokale butikker.

Folderen findes nederst på forsiden.

6. august 2022 klørdag. 11:00 — 7. august 2022 ksøndag. 16:00
11:00 — 16:00 (29h)