Skip to main content

I weekenden 7. 0g 8. august arrangerede Spøttrup Turistforening for tredje år i træk ”Åbne Døre i Vestsalling”, hvor 14 kunstnere, gårdbutikker og fremstillere af specialprodukter inviterede interesserede indenfor og viste og fortalte. Der blev snakket, kigget hygget og drukket kaffe, og flere mødte gamle bekendte. Så snakket blev der også.

På trods af lørdagens uvejr og OL-finale i håndbold mødte mange interesserede op. Generelt havde de medvirkende 50 – 60 besøgende over weekenden – enkelte færre. Alle var glade og tilfredse og er indstillede på at deltage igen til næste år den første weekend i august 2022.

Turistforeningens udsendte kunne således konstatere, at både de besøgende og arrangementets værter havde haft en dejlig weekend.

Således må ”Åbne Døre i Vestsalling” 2021 atter betegnes som en succes.